A KERÉKPÁROS KULTÚRA HAZÁNKBAN IS NAGY FEJLŐDÉSEN MENT ÁT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, KÖSZÖNHETŐEN A KERÉKPÁROZÁST NÉPSZERŰSÍTŐ RENDEZVÉNYEKNEK ÉS KÜLÖNBÖZŐ ZÖLD, KÖRNYEZETTUDATOS KÖZLEKEDÉST, ALTERNATÍV MEGOLDÁSOKAT SZORGALMAZÓ KAMPÁNYOKNAK, JELENTŐSEN MEGUGROTT A NAPI SZINTEN, MUNKÁBA, VAGY ISKOLÁBA IS RENDSZERESEN BICIKLIVEL KÖZLEKEDŐK SZÁMA.

 

 

 

HA ÚGY DÖNTENÉL, HOGY KERÉKPÁRRA PATTANSZ, MUTATUNK PÁR ÖTLETET, HOGY MIKÉNT TEDD EZT STÍLUSOSAN.

 

 

 

 

                                     

2. BRINGÁZZ SZOKNYÁBAN!

                                     
pÁR ÉVE BEROBBANT A DIVATBA A SZOKNYA- TORNAVIPŐ KOMBINÁCIÓ, AMI IGAZÁN KEDVEZŐ A KERÉKPÁROZÁS SZEMPONTJÁBÓL. a MAGASSARKÚT CSAK A TAPASZTALTABB, BEVÁLLALÓSABB LÁNYOKNAK AJÁNLJUK. sOKAKNAK NINCS IDEJE ÁTÖLTÖZNI REGGEL A MUNKAHELYÜKÖN, ÍGY OLYAN RUHÁBAN KELL KERÉKPÁRRA PATTANNIUK, AMELYBEN EGÉSZ NAP HELYT ÁLLHATNAK

 

          

 

 

 

            

     

                           

 

 

 

  

 

 

 

 3. SŐT, MINISZOKNYÁBAN IS!

HA GYAKRAN HORDASZ MINIT ÉS KERÉKPÁROZÁSHOZ SEM SZERETNÉD HOSSZABBRA VÁLTANI, ÉRDEMES OLYAN BICAJT VÁLASZTANOD, AMINEK ALACSONY A VÁZA, ÍGY KÖNNYEN ÁTLÉPHETSZ FELETTE a MAGAS VÁROSI KORMÁNY IS SEGÍT ABBAN, HOGY EGYENES TESTTARTÁSSAL TUDJÁL ÜLNI, ÍGY NEM KELL ELŐREDŐLNÖD,ÉS ANNAK A VESZÉLYE SEM ÁLL FENN, HOGY HÁTUL ESETLEG VILLANTASZ :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. GYEREKKEL

A KÉT KERÉKEN VALÓ KÖZLEKEDÉST ÉLVEZIK A BABÁK, DE NE FELEJTSD EL BETARTANI AZ ÓVINTÉZKEDÉSEKET! AMINT A BABA ÖNÁLLÓAN IS BIZTONSÁGOSAN ÜL, MEGKEZDHETED VELE  A RÖVIDEBB BICIKLITÚRÁKAT, TEHÁT KB. KILENC HÓNAPOS KORÁTÓL. A KORMÁNY ÉS A NYEREG KÖZÉ KISEBB TEHERBÍRÁSÚ ÜLÉS SZERELHETŐ, ÍGY VISZONYLAG HAMAR KINŐ BELŐLE A GYEREK. KISSÉ TERPESZTETT TÉRDDEL KELL TEKERNED, A BICIKLI SÚLYPONTJA AZONBAN NEM VÁLTOZIK, KÖNNYEN MEGTARTHATOD AZ EGYENSÚLYT. MENET KÖZBEN BESZÉLGETHETTEK, Ő IS JÓL LÁT, HÁTADON PEDIG VIHESTZ HÁTIZSÁKOT IS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. BEVÁSÁROLNI

A NAGYOBB VÁROSOKBAN MINDENKI SZEMBESÜL AZZAL, HOGY MILYEN ORÓKAT A DUGÓBAN ÜLNI, MÍG ELJUTUNK A KEDVENC ÜZLETÜNKIG, BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOKIG, VAGY AKÁR A PIACIG.VISZONT HA A BICAJT VÁLASZTOD, NEM CSAK IDŐT SPÓROLSZ VELE,, HANEM REMEK SPORTOLÁSI LEHETŐSÉG IS LEHET.NE FELEDKEZZ MEG ARRÓL, HOGY AMIT VÁSÁROLSZ, EL IS KELL TUDNOD TENNI, ÍGY REMEK VÁLASZTÁS LEHET EGY ELSŐ KORMÁNYRA RÖGZÍTETT KOSÁR, VAGY CSOMAGTARTÓRA SZERELHETŐ TÁSKA.

 

6. NÉGYLÁBÚAK KÉTKERÉKEN

A KUTYA MÉRETÉTŐL ÉS A MEGTETT TÁVOLSÁGTÓL FÜGGŐEN KÜLÖNBÖZŐ UTAZÁSI FORMÁK KÖZÜL VÁLASZTHATUNK.